Kulturális program 5. – Színházi előadás

 A Váci Dunakanyar Színház előadása

A Váci Dunakanyar Színház előadásában, Egy pesti srác története címmel, olyannak ábrázoljuk az 1956. október 23-i forradalmat és szabadságharcot, ahogyan eddig talán senki sem! Fontosnak érezzük a nép és az egyén szemszögéből megmutatni, milyen eszmeiséget hagyott ránk néhány bátor fiatal! A maga egyszerűségében, hittel, zenével, énekkel és tánccal játszunk, hisz csak ezekre van szükség! Az előadás leginkább a felső tagozatosok számára élvezetes és ajánlott, de az egész iskola jelen lehet az ünnepi műsoron, amely interaktív, igyekszik bevonni a diákokat.

Felső évfolyamok vettek részt az interaktív előadáson és valamennyien részesei/szereplői lehettek az előadásnak.

Az előadásban is az 56’-os események pillanatképei elevenedtek meg táncban, zenében, énekben és hitben. Az előadás módja újdonsággal hatott a diákokra. Naplószerű visszaemlékezéssel adták elő a művészek az eseményeket. A műsor hangulatát még inkább fokozta, hogy az előadók bevonták az események menetébe a gyerekeket.

Az előadók, akik zseniális műsorral ajándékoztak meg minket. Az előadás fő üzenete a hit, a bátorság, a közösség erejének fontossága.

2018. november 26.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.